O nouă acțiune în cadrul Proiectului ”Campionii României în școală, liceu și universitate” s-a derulat astăzi, 06.12.2017 în sala de sport a Colegiului Tehnic C.D. Nenițescu, unde s-a desfășurat cea de a III-a ediție a competiției de Rugby Tag ”Muguri Maramureșeni” la nivel gimnazial. 

Astfel, în fața a peste 120 de elevi de la mai multe școli din Județul Maramureș s-a prezentat echipa de Rugby CSM Știința Baia Mare. Componenții echipei, în frunte cu antrenorul George Sava le-au vorbit tinerilor despre importanța practicării sportului, mai mult implicându-se efectiv în faza de încălzire cînd au schimbat pase cu elevii ce se pregăteau pentru competiție.

Și pentru că proiectul este un parteneriat între Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale, de la acțiune nu au lipsit pe lângă Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean prin persoana doamnei Inspector de specialitate, Toma Simona, iar din partea Federației Romane de Rugby, domnul Sabău Gheorghe, fost arbitru internațional și în prezent Director de Dezvoltare Transilvania, un asiduu promotor al practicării Rugby-ului Tag în școală și principalul organizator al competiției.

RT 8

RT 6

RT 2

RT 1