Afis Costica Dafinoiu Campionii Romaniei 150dpiProiectul "Campionii României în școală, liceu și universitate" și-a făcut debutul și la Brăila joi, 07.12.2017. Invitatul organizatorilor, maestru al sportului Costică Dafinoiu, medaliat cu bronz (box) la J.O. de la Montreal, 1976, le-a vorbit celor 80 de elevi prezenți la Școala Gimnazială "G. Coșbuc" din Brăila despre ceea ce a însemnat sportul în viața personală și despre ceea ce presupune activitatea de înaltă performanță, în general. În felul său simplu și onest le-a prezentat copiilor valorile pe care sportul le sădește în toți practicanții de sport de performanță. Fostul mare sportiv brăilean, acum antrenor la C.S.M. Brăila, i-a invitat pe tinerii participanți să încerce viața sportivă, la CSM Brăila, un club care are printre cele mai bine dotate săli de box din spațiul european.

Vizionare Youtube (video de la eveniment)

Organizatorul local al acestei întâlniri, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila, a prezentat imagini inedite din viața și cariera fostului mare sportiv, Costică Dafinoiu. Partenerii care au contribuit la reușita evenimentului au fost: Inspectoratul Școlar Județean Brăila, Clubul Sportiv Municipal Brăila și Școala Gimnazială "G. Coșbuc" Brăila.

Să îl cunoaștem împreună pe campionul Brăilei, Costică Dafinoiu: Vizionare Youtube (Montaj video cu imagini inedite din cariera sportiva a lui Costică Dafinoiu)

 Album foto pe Facebook (Vezi albumul foto de pe Facebook)