"Campionii Romaniei" au sosit in data de 8.12.2017 in mijlocul elvilor Scolii Gimnazial din comuna Stefan cel Mare. In mijlocul elevilor s-au aflat directorul executiv al D.J.S.T. Vaslui - Raducu Tatu si fostul handbalist, acum pensionar, Gheorghe Pruteanu. 

Campion național la juniori, fostul handbalist Gheorghe Pruteanu și-a dedicat întreaga viață sportului, pe care l-a slujit la intensitate maximă.

A avut o carieră atât la școală, unde a fost metodist și antrenor de handbal, cât și ca animator al sportului în cadrul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST). Cât a fost sportiv, i-a plăcut performanța, reușind, în anul 1970, să devină campion național cu Liceul de Industrie Ușoară Iași. La seniori, a îmbrăcat tricourile echipelor Voința Iași, Metalurgica Iași, Metalul Vaslui, de unde s-a retras la vârsta de 37 de ani. Ca antrenor, a reușit să se califice la mai multe turnee finale de handbal, echipa sa obținând un titlu de vicecampioană, în 1992, la școli generale urban, apoi un titlu de campioană, în 1993, la aceeași competiție.

La juniori I, a luat locul 8 la turneul final, în 1995, cu Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, iar la juniori II a ratat podiumul în același an, terminând pe locul IV. 

Au fost multe intrebari despre sport si viata de sportiv, despre munca si sacrificiile ce trebuie sa le faci pentru a ajunge cat mai sus in performanta.