La 62 de ani Fejer Ivan este cunoscut în Oradea, și nu numai, ca cel mai longeviv poloist din Romania. În 2003, la 50 de ani, Ivan era component de bază a echipei de polo Crișul Oradea, care încrisese pe atunci o echipă de juniori în Liga Națională. Dar adevărata sa carieră sportivă de mai bine de 30 de ani a fost descrisă în cuvinte emoționante și cu țintă precisă celor 100 de elevi ai Școlii Gimnaziale “Dimitrie Cantemir” într-o nouă acțiune din cadrul programului național “Campionii României în școală, liceu și universitate”.

Ivan Fejer 8

Gazde primitoare au fost profesorii de educație fizică și sport Ioan Pantea, Bogdan Iova, Ioan Fildan și Alexandru Naom precum și dna director Viorica Popa.

Ivan Fejer 5

Ivan Fejer 4Dublu Campion Național în 1985 și 1986, finalist al Cupei Cupelor în 1981, dublu medaliat cu echipa națională la Universiadă, aur la Sofia 1977 și bronz la București în 1981, Fejer Ivan s-a destăiniut în fața copiilor spunându-le acestora cât de mult l-a ajutat în viață faptul că a practicat un sport atât de greu dar și frumos. Cu o condiție fizică și o sănătate de invidiat, campionul i-a captivat pe copii cu povestirile despre sport, echipe, coechipieri, adversari, antrenamente și competiții, concluzionând că niciun sport nu este mai bun sau mai rău decât altul, important este să practici orice formă de mișcare fizică. Ivan Fejer 3

Ivan Fejer 2

Acțiunea s-a încheiat cu multe autografe și fotografii cu și de la un sportiv care a luptat pentru tricolor mai bine de 13 ani. Întotdeauna alături de poloul românesc după retragere, Fejer Ivan a fost membru în comisia de organizare a CE de polo Masters Oradea 2009, având atunci și calitatea de Membru în Comitetul Masters al Ligii Europene de Natație.

Ivan Fejer 9

Ivan Fejer 7

Ivan Fejer 6

Ivan Fejer 10

Ivan Fejer 1