Astazi 15 februarie 2017, in prezenta a peste 100 de elevi de la Scoala GimnazialaTake Ionescu din Ramnicu Valcea, s-a desfasurat inca o intalnire din cadrul programului national „Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate”.
La acest eveniment au fost prezenti cinci sportivi de performanta: Mia Radoi – handbal, Carmen Buceschi – handbal, Liliana Stefan – handbal, Mirela Citu - handbal si Dinu Paul Viorel – karate.

Mia (Maria) Radoi -  a antrenat nationala Italiei, are peste 100 de meciuri jucate la naţionala României, a câştigat ca jucătoare 11 titluri de campioană şi zece Cupe ale României cu Oltchim Râmnicu Vâlcea şi City Cup cu Silcotub Zalău. Ea a evoluat şi în Italia, la formaţiile Altamura (2002-2004) şi Teramo (2005 şi 2014).

Carmen Buceschi - a inceput practicarea handbalului la 14 ani. Prima legitimare o are la CSS 2, unde i-a avut ca primi antrenori pe Rodica Facaoaru si Ioan Baban. A evoluat la echipe din Romania (Constructorul Baia Mare, Silcotub Zalau, CSM Cetate Deva, Rapid Bucuresti, HCM Baia Mare), Italia (Cassano Magnago) si Ungaria (Kisvarda). A jucat pentru echipa Romaniei la junioare, tineret, lotul B si senioare. Cu nationala de junioare a castigat un titlu balcanic in 1989. In palmaresul ei mai gasim un titlu de vicecampioana a Romaniei cu Rapid, o medalie de bronz cu Silcotub si doua cupe ale Romaniei, cu Rapid si Silcotub. O medalie de bronz a cucerit si in campionatul italian, cu Cassano. A evoluat in diferite faze ale cupelor europene, inclusiv in Liga Campionilor.

Liliana Ștefan – Antrenor cu portarii la Lotul National din cadrul Centrului National de Excelenta.

Mirela Cîțu – antrenor in cadrul Centrului National de Excelenta.

Dinu Paul - Viorel, Campion Mondial, Campion European, multiplu Campion National si castigator al Cupei Romaniei la karate. Actualmente Maestru al Sportului, Antrenor Emerit, si Maestru Emerit al Sportului, prin Ordin de Ministru al Tineretului si Sportului, obtinand in anul 2017 Centura Neagra si gradul 5 DAN Karate Shotokan. A obtinut un numar de 188 de medalii, dupa cum urmeaza: 55 medalii aur, 52 medalii argint si 81 medalii bronz la Campionate Mondiale (stilurile shotokan si goju ryu), Campionate Europene (stilurile shotokan, wado ryu, shito ryu si goju ryu), Campionate Internationale, Campionate Nationale, Cupa Romaniei, Cupe Internationale si Nationale. A fost decorat de catre Presedintele Romanie cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Karate si de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, in repetate ocazii.