De ziua internațională a femeii  “Campionii României în școală, liceu și universitate” a programat o nouă acțiune la Școala Gimnazială Nr. 11 din Oradea, în organizarea D.J.S.T. Bihor și în parteneriat cu ISJ Bihor. În micuța sală de sport, 100 de elevi din ciclul primar și gimnazial l-au primit cu aplauze pe multiplul campion național, european și mondial la karate tradițional, Raul Tudorică. Chiar dacă are doar 28 de ani, după Campionatul Mondial de anul trecut desfășurat la Cluj, Raul a anunțat că vrea să încheie activitatea ca sportiv și să se dedice catedrei universitare și celei de antrenor. Cu o carieră sportivă prolifică începută la vârsta de 4 ani, în care a cucerit 14 medalii europene din care 4 de aur și 12 medalii mondiale din care 5 de aur, Raul Tudorică reprezintă transpunerea perfectă a dictonului latin “Mens sana in corpore sano” având în vedere că este absolvent a două facultăți, că este doctorand și asistent universitar.

Raul Tudorica 2

Raul Tudorica 3

Raul Tudorica 4

Raul Tudorica 6

Raul Tudorica 5

La întâlnire campionul a venit însoțit de doi dintre elevii săi, Briana și Darius în vârstă de 7 ani, care au oferit două demonstrații de karate, una de kata și una de kumite.

Raul Tudorica 7

Raul Tudorica 8

Raul Tudorica 9

Raul Tudorica 10

Ca de fiecare dată, întâlnirea s-a încheiat cu poze și autografe oferite de campion celor prezenți. Mulțumiri profesorilor catedrei de educație fizică, Beatrice Simuț, Radu Bitea și Tiberiu Kiss.

Raul Tudorica 11

Raul Tudorica 12

Raul Tudorica 13