CR Ilie Victor 2♦ Miercuri, 25 aprilie 2018, Şcoala Gimnazială "Aurel Vlaicu" din Brăila a găzduit o nouă întâlnire din cadrul proiectului "Campionii României în şcoală, liceu şi universitate", iniţiat de MTS şi aplicat local de DJST Brăila.

♦ Invitatul acestui eveniment a fost atletul brăilean Victor Ilie, singurul român care alergat până în prezent la 255 de maratoane, în 75 de ţări, pe 6 continente. Din filmul de prezentare de mai jos puteţi înţelege de ce Victor Ilie rămâne un reper de voinţă, muncă şi sacrificiu pentru toţi iubitorii şi practicanţii de sport.

 

Apps Player Video icon (Click pe icon-ul alăturat pentru a accesa acest film. Redirecţionare spre Youtube)

 

CR Ilie Victor 6♦ La vârsta de 66 de ani, maratonistul Victor Ilie a acumulat performanţe uluitoare care atestă o tenacitate sportivă de invidiat. Sunt cu atât mai uimitoare realizările sale sportive, cu cât ele au fost obţinute fără sprijinul unui club sau a unor sponsori.

♦ Ilie Victor a înregistrat participări uluitoare în cele mai importante maratoane din lume dar şi în cele mai îndepărtate şi exotice locuri din lume: Astfel, a participat în Europa la maratoanele de la Londra, Berlin şi Paris; În Statele Unite la cele mai puternice maratoane cunoscute la nivel mondial, de la New York, Boston, Chicago şi California; În Asia, la cursele de la Tokyo, Shanghai, New Delhi (India) şi Seul; În Australia şi Noua Zeilanda, la maratoanele de la Sidney, Melbourne şi Welington; În Cape Town (Africa de sud) şi în statele arabe din nordul Africii şi Peninsula Arabă (Egipt, Kuweit, Oman, Dubai); în Sao Paolo (Brazilia) şi la Ultramaratonul de 100km, Patagonia Run, de pe continentul sud-American.

CR Ilie Victor 1♦ La întâlnire au fost prezenţi aproximativ 70 de copii care au pus zeci de întrebări titratului maratonist care a oferit răspunsuri detaliate dar şi mai multe tricori personale primite la maratoanele la care a alergat. Copii au vrut să ştie care a fost prima competiţie la care a participat, ce l-a motivat în viaţa sportivă, cum a depăşit momentele dificile, care a fost cea mai lungă distanţă alergată, când are de gând să încheie cariera aceasta de maratonist etc. Desigur sunt mult mai multe de relatat despre această întâlnire dar puteţi înţelege mai multe din prezentarea în imagini a întâlnirii, de pe următorul album de pe Facebook:

 

photos2 512(Click pe icon-ul alăturat pentru a accesa albumul foto. Redirecţionare spre Facebook)

Afis Ilie Victor Campionii Romaniei resize

 

Organizatorii întâlnirii:

Ministerul Tineretului și Sportului
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila

În parteneriat cu:

Inspectoratul Școlar Județean Brăila
Școala Gimnazială "Aurel Vlaicu" Brăila

 

 

CR Ilie Victor 3  CR Ilie Victor 4  CR Ilie Victor 5 
 CR Ilie Victor 8  CR Ilie Victor 9  CR Ilie Victor 7
 CR Ilie Victor 10    CR Ilie Victor 11