Programul NaţionalCampionii României în şcoală, liceu şi universitate”  în vizită la  Şcoala Gimnazială Năneşti,  marţi, 22.05. 2018.

Aprox. 100 de elevi au participat la acest eveniment special pentru ei, care au ascultat povestea sportivei noastre, d-na  Mirele Ţugurlan Danţiş, multiplă medaliată la competiţiile sportive naţionale, Campionate Europene, Mondiale şi Jocuri Olimpice.

După discursul ţinut de domnul director executiv de la DJST Vrancea, domnul Daniel Gongu unde a subliniat importanta practicării exercitiilor fizice, a sportului, despre  frumuseţea stării de spirit a unui sportiv atunci când concureză  în echipă şi mai ales atunci  când urcă pe una dintre cele trei trepte a podiumului, doamna inspector de specialitate din cadrul IŞJ Vrancea, prof. Vina Mincă a evidenţiat rezultatele deosebite obţinute de fosta gimnastă Mirela Ţugurlan Danţiş  şi frumoasa sa carieră în cei 12 ani de activitate.

D-na  Mirela Ţugurlan Danţiş le-a  spus elevilor: „Am ajuns să practic gimnastica în urma unei selecţii când eram în clasa I, iar dupa trei luni am avut primul meu concurs, Mica Gimnastă unde am obţinut locul I. Mi-a plăcut şi am rămas alături de colegele mele de club, nu foarte mult timp,  după care am fost selecţionată la Bucureşti să fac parte din lotul naţional de junioare. Drumul a fost frumos, dar şi greu. Pentru tot ceea ce am obţinut în cariera de sportiv am muncit foarte mult. Au fost multe sacrificii, am fost departe de părinţi, prieteni şi colegi. Atunci când îţi place ceea ce faci treci mai uşor peste tot. Este important să crezi în forţele tale, că poţi ajunge mai sus şi mai bun decât ceilalţi concurenţi. Am vrut mereu să fiu mai bună, să fac parte din echipa României care participa la concursuri internaţionale, iar culoarea medaliei obtinută să fie cât mai strălucitoare şi steagul românesc sa urce pe cel mai înalt catarg”.

În încheiere copii au adresat întrebări vis a vis de viaţa sportivă, duritatea antrenamentelor şi nu în ultimul rând de numărul orelor petrecute în sala de antrenament.

Mulţumim colectivului de profesori de la Şcoala Gimnazială Năneşti şi nu în ultimul rănd doamnei director, prof. Tofan Valentina.

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 9

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 8

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 7

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 6

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 5

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 4

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 3

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 2

Campionii Romaniei etapa XIX Scoala Gimnaziala Nanesti 22.05.2018 1