300 de elevi de la Școala Gimnazială "Oltea Domna" din Oradea l-au întâmpinat cu bucurie și interes pe antrenorul echipei de polo pe apă CSM DIGI Oradea, prof. Dorin Costrăș, într-o nouă acțiune  "Campionii României în școală, liceu și universitate". 

costras 1

Component al echipei de aur Crișul Oradea între 1972 și 1990 cu care a disputat finala Cupei Cupelor în 1981 și a câștigat două Campionate Naționale, Costrăș a fost și unul dintre "tunarii" echipei naționale pentru care a marcat peste 400 de goluri la șase ediții ale Campionatelor Europene, două Campionate Mondiale și la Jocurile Olimpice de la Moscova 1980. Remarcabil faptul că mulți dintre elevii acestei școli fac un sport de performanță, ceea ce i-a ajutat să-l "bombardeze" cu întrebări foarte interesante pe oaspetele lor de seamă.

costras 2

  

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 La invitația directorului executiv al DJST Bihor, dl Petruț Drăgan, la eveniment au participat toți profesorii de educație fizică din școală, dar și cele două directoare, Florina Musca și Liliana Bocoi. Deasemenea evenimentul a fost înregistrat și va fi difuzat integral in cadrul emisiunii de sport a televiziunii locale Transilvania TV. 

 http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-2/aproximativ-300-de-elevi-de-la-scoala-oltea-doamna-la-discutii-cu-antrenorul-echipei-de-polo-csm-digi-oradea-dorin-costras-138242.html

 costras 3

costras 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

costras 7

costras 8