Invitații la această activitate inițiată de DJST Galați au fost Bârlădeanu Mihai și Carp Ioana - Locul 6 la Campionatul României de Clase 2016 categoria E - elevii școlii gazdă, doamna Brașoveanu Manuela – multiplă medaliată la Campionatul Național de handbal juniori și seniori și Daniela Antipov – Maestru al sportului, locul III la Campionatul Mondial Universitar, medaliată la Campionate Balcanice și Campionate Naționale de atletism în probele de 800 și 1.500m, juniori, tineret și seniori au îndemnat copii către practicarea exercițiilor fizice, către o viață activă, explicându-le celor prezenți despre beneficiile pe care le are SPORTUL asupra sănătății.
Copiii, bucuroși de vizită și pentru a arată CAMPIONILOR că iubesc SPORTUL, au pregătit un frumos spectacol sportiv intitulat sugestiv „CAMPIONII ȘI FULGUȘORII ZÂMBĂREȚI".

1

 

 

2

3

3a

6

7

8

9

Invitații: Penciu Andreea, Ilie Mihaela, Tăbăcaru Mariana, Grigoraș Bianca, sportivi componenți ai lotului național de haltere, medaliați la Campionate Europene de juniori, multipli campioni naționali și dl prof. dr. Dimofte Costel – Maestru al Sportului, Antrenor Emerit de haltere.

Au fost discuții foarte interesante în care participanții de la Școala gimnazială nr. 10 „Dimitrie Sturza"  au avut multe întrebări pe care le-au adresat campionilor, iar aceștia cu deosebită plăcere le-au vorbit celor 100 de copii despre importanța activităților sportive în ceea ce privește dezvoltarea fizică armonioasă, împărtășindu-le o parte din experiențele pe care le-au trăit în viața sportivă, îndrumându-i către un stil de viață sănătos.

a

b

c

d

g

j

150 de elevi din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Galati s-au intalnit astazi, 29 noiembrie 2017 cu personalitati galatene – Campioni ai Romaniei, in cadrul celei de-a doua activitati, organizata prin proiectul “CAMPIONII ROMÂNIEI IN ȘCOALA, LICEU ȘI UNIVERSITATE”, proiect sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Galati multumeste invitatilor:

- doamna profesor dr. Liliana Nanu, locul I la gimnastică/sol și locul II pe echipe în cadrul Campionatelor Mondiale Universitare, multiplă medaliată la campionatele naționale – toate aparatele - categoria a IV-a , a III-a, a II-a, a I-a și MAESTRE.
- Penciu Andreea, Ilie Mihaela, Tabacaru Mariana, Grigoras Bianca, sportivi componenti ai lotului national de haltere, medaliati la Campionate Europene de juniori, multipli campioni nationali.
- prof. dr. Dimofte Costel – Maestru al Sportului, Antrenor Emerit si nu in ultimul rand gazdei noastre, Liceul cu Program Sportiv din Galati partener in proiect.

1b2b3b4b6b21

 

„CAMPIONII ROMÂNIEI” la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea, județul Galaţi.

Doamna Steluța Luca – fostă componentă și căpitan al echipei naționale a României, multiplă medaliată la Campionate Mondiale de handbal, câștigătoare în anul 2007 a Cupei Cupelor  și finalistă în anul 2002, câștigătoare în anul 2007 a Trofeului Campionilor și a Supercupei României, finalistă în anul 2010 a Ligii Campionilor în prezent, vice-președinte al Federației Române de Handbal s-a alăturat proiectului „Campionii României” îndemnând copii către practicarea activităților sportive, participând la competiția Cupa „Steluța Luca”, demonstrând prin puterea exemplului, că se poate !!!!gl p1gl p2gl p3gl p4gl p5gl p6gl p7gl p8gl p9gl p10