Scoala Gimnaziala "M. Eminescu" Laza a fost gazda celei de a XX-a editie din cadrul Programului national "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati..
Invitati cu mari performante sportive, campioni nationali, pe podium in Campionatele Europene si Mondiale: Maria Florea, Cosmin Roznov, alaturi de antrenorul lor,si presedintele C.S. Karate Kensei Vaslui, sensei Constantin Roznov.
O vreme frumoasa,bucuria gazdelor de a vedea mai multe demonstratii a unor tehnici din karete-ul traditional.
Multumim domnilor Ilie Radu si Nicolae Bastiurea pentru gazduire.
Faceti sport, faceti miscare!

O intalnire cu mare succes in randul elevilor din ciclul primar a Scolii Gimnaziale Nr. 1 Puscasi a avut loc in data de 30.03.2018.
Invitatii elevilor si cadrelor didactice, au fost domnii Raducu Tatu - director executiv al D.J.S.T. Vaslui, sensei Constantin Roznov, presedinte si antrenor in cadrul C.S. Karate Kensei Vaslui, karate traditional, alaturi de doi dintre sportivii dumnealui: Maria Florea - multipla campioana nationala, doua medalii de bronz si o medalie de argint la Campionatele Europene, o performanta deosebita tinand cont de varsta ei, Cosmin Roznov - locul II la Campionatul Mondial, locul III la Campionatul European, Campion National, avem toata increderea ca va deveni campion mondial.
Multumim gazdelor noastre.

Astazi a avut loc a XVII-a actiune in judetul Vaslui, din cadrul programului national "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati". Gazde au fost elevii din clasele V-VIII si cadrele didactice din cadrul Scolii Gimnaziale "Al. I. Cuza" Vaslui. Invitatii lor au fost domnul Raducu Tatu - director executiv al D.J.S.T. Vaslui si Luminita Varlan - fosta atleta de performanta cu rezultate deosebite pe plan national, actualmente profesor de educatie fizica in cadrul Scolii Gimnaziale "Stefan cel Mare" Vaslui.

A fost o intalnire destinsa, plina de invataminte pentru cei prezenti, importanta sportului si miscarii fiind pe primul plan. Multumim conducerii Scolii Gimnaziale "Al. I. Cuza" Vaslui si cadrelor didactice pentru sprijinul acordat in reusita acestei actiuni.   

Astazi, in cadrul Scolii Gimnaziale "M. Eminescu" din comuna Zapodeni, judetul Vaslui, a avut loc a XVIII-a intalnire din cadrul programului national "Campionii Romaniei in scoli, licee, si universitati".

Gazdele au primit cu bratele deschise invitatii lor, domnul Catalin Mocanu - fost sportiv de performanta la disciplina handbal, domnul Virgil Ghergut - expert superior in cadrul D.J.S.T. Vaslui, domnul viceprimar al U.A.T. Zapodeni.

Multumim pentru gazduire.

 

Caravana "Campionii Romaniei" a sosit in mijlocul elevilor si cadrelor didactice din cadrul Scolii Primare Satu Nou, comuna Muntenii de Sus.
Printre invitatii elevilor din cadrul acestei unitati de invatamant, au fost domnul Raducu Tatu - directorul executiv al D.J.S.T. Vaslui, domnul Fratila Vasile - multiplu campion national la lupte libere, vicecampion balcanic, participant la Campionatele Europene si Mondiale, in prezent antrenor la sectia de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv "Viitorul" Vaslui.
Cei doi invitati au captat atentia elevilor si cadrelor didactice prin pledoaria pentru practicarea sportului, atat in timpul orelor de clasa cat si in afara acestora, in mod organizat, in cadrul grupelor de performanta din cluburile sportive.
Multumim conducerii unitatii de invatamant si domnului prof. Eugen Rau ca au facut posibila aceasta intalnire.