Cu bucurie si curiozitate, copii Gradinitei cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui,si-au intampinati oaspetii: sportivii Mihai Adelina, Hondru Mircea - multipli campioni nationali, dublu campioni europeni si dublu campioni mondiali la taekwon-do si antrenorul lor Mihai Hondru, presedinte al C.S. Liga de Est Vaslui, secretar general al Federatiei Romane de Taekwon-do ITF si antrenor federal.
A XIII-a actiune desfasurata din cadrul acestui program in judetul Vaslui, a fost o actiune cu mare impact in randul copiilor. Toti s-au simtit campioni atunci cand si-au pus la gat medaliile obtinute de cei doi sportivi.
A fost un indemn spre miscare, spre sportul de performanta. Am observat ambitia unor copii sa obtina si ei o medalie stralucitoare.
Multumim conducerii Gradinitei cu Program Prelungit Nr.5 Vaslui si doamnelor educatoare pentru sprijinul acordat in defasurarea acestei actiuni.

Elevii Liceului Teoretic "Emil Racovita" Vaslui au fost gazda unei intalniri din cadrul programului national "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati". Ca invitati au fost sportivii Mihai Adelina si Hondru Mircea - multipli campioni nationali, dublu campioni europeni si dublu campioni mondiali la taekwon-do. Cei doi sportivi au fost insotiti de antrenorul lor, Mihai Hondru, presedinte al C.S. Liga de Est Vaslui, secretar general al Federatiei Romane de Taekwon-do ITF si antrenor federal.
Cei trei invitati au impartasit celor 50 elevi participanti la actiune, bucuria succesului, amaraciunea invrangerii, sacrificiile facute pentru a obtine marea performanta, dar, mai ales, efortul ce trebuie sa-l depui pentru a-ti mentine rezultatele obtinute.
Multumim tuturor celor implicati in buna desfasurare a actiunii.

Scoala Gimnaziala Brodoc a fost gazda unei intalniri, plina de invataminte, intre elevii acestei scoli si invitatii lor: domnul Raducu Tatu-director executiv D.J.S.T. Vaslui, Constantin Roznov - sensei 5 DAN, antrenor al C.S. Karate Kensei Vaslui, arbitru national si international, sportivii Maria Caliniuc - vicecampioana mondiala in proba de enbu mixt - tineret, loc III la Campionatul Mondial in proba de kumite - seniori si Cosmin Roznov - vicecampion mondial - enbu mixt - tineret, loc V - Kogo Kumite - tineret. Pe langa locurile fruntase obtinute in cadrul Campionatului National, acestea sunt numai o parte din rezultatele obtinute anul trecut. 
Multumim conducerii Scolii Gimnaziale "Al.I. Cuza" Vaslui si prof. Elena Mironescu pentru implicare in acest proiect.

Peste 50 de elevi din cadrul Scolii Gimnaziale "Constantin Motas" din Vaslui, au avut bucuria de a se intalni cu domnul Raducu Tatu-director executiv al D.J.S.T. Vaslui, Constantin Roznov - sensei 5 DAN, antrenor al C.S. Karate Kensei Vaslui, arbitru national si international, sportivii Maria Caliniuc - vicecampioana mondiala in proba de enbu mixt - tineret, loc III la Campionatul Mondial in proba de kumite - seniori si Cosmin Roznov - vicecampion mondial - enbu mixt - tineret, loc V - Kogo Kumite - tineret.
Pe langa povestea performantelor obtinute de sportivii invitati, au fost prezentate si principiile care stau la baza atat a karate-ului cat si in viata, unul dintre ele fiind non-violenta sub toate formele ei de manifestare.
Finalul intalnirii a fost captivant, cei doi sportivi invitati prezentand elevilor cateva procedee din disciplina pe care o practica zi de zi.
Multumim domnului director Sadagurschi Petru pentru gazduire si implicare in proiect.

Timp de o ora, elevi din cadrul Scolii Gimnaziale "M. Sadoveanu" Vaslui, au avut ca invitati doi sportivi de performanta din cadrul echipei de handbal H.C. Vaslui, pe Valentin Anton si Darius Dragon.
Intrebarile din partea elevilor au vizat atat viata de sportiv de performanta cat si cariera lor profesionala. Cea mai importantă concluzie ar fi aceea că evenimentul și-a atins obiectivele, de a face cunoscute valențele sportului, de a atrage copiii, elevii către mișcare, către sport, foarte mulți dintre ei manifestându-și dorința de a practica handbalul.