Azi, 20.02.2018, am continuat implementarea Proiectului Național ”Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Colegiul Național ”Emil Racoviță” din Cluj Napoca.

           Întâlnirea s-a desfășurat în sala festivă a instituției de învățământ, în prezența a unui număr de cca. 40 de elevi, iar ca invitat a fost prezent sportivul Rareș Șipoș, legitimat în cadrul secției de Tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Cluj Napoca. 

           Rareș Șipoș, multiplu medaliat la Campionatele Mondiale și Campionatele Europene de Tenis de masă la proba individual și pe echipe le-a vorbit elevilor despre beneficiile și importanța de a practica, încă de la vârste fragede, sportul în toate formele ei de manifestare.

            Noi, DJST Cluj, mulțumim atât sportivului Rareș Șipoș cât și conducerii Colegiului Național ”Emil Racoviță” pentru că au făcut posibilă desfășurarea acestei activității în cadrul Proiectului Național ”Campionii României în școală, liceu și universitate”.3

Joi, 22.03.2018, am continuat implementarea Proiectului Național ”Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca.

           Întâlnirea s-a desfășurat în sala festivă a instituției de învățământ, în prezența a unui număr de cca. 300 de elevi, iar ca invitat a fost prezentă fosta judoka Dinea (Aluaș) Ioana-Maria. 

           Fosta judoka, multiplă medaliată la Campionatele Naționale și Campionatele Europene le-a vorbit elevilor despre activitatea ei ca sportivă și sacrificiile făcute de-a lungul carierei pentru obținerea rezultatelor sportive dar și despre beneficiile și importanța de a practica, încă de la vârste fragede, sportul în toate formele ei de manifestare. 

            Noi, DJST Cluj, mulțumim pentru implicare în acest proiect național atât D-nei Dinea (Aluaș) Ioana-Maria cât și conducerii Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” .Dinea 1

 

Gazda evenimentului a fost Colegiul Național HOREA, CLOȘCA și CRIȘAN din Alba Iulia, unitate de învățământ de elită din județul Alba și din țară. Au participat peste 70 de elevi, alături de domnii profesori ISPAS DORINEL, PĂDUREAN VASILE și PLETEA ION.

Invitat special a fost doamna RODEAN ANA, atletă specializată în probele de marș, multiplă campioană națională și balcanică, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 și la Campionatul Mondial de  Atletism de la Londra 2017.

            Participanții au primit pixuri personalizate din partea MTS, iar domnului director CERBU VALER și profesorilor prezenți la eveniment le-au fost înmânate diplome de merit pentru contribuția adusă la promovarea programului CAMPIONII ROMÂNIEI în județul Alba.

IMG 20171129 122153IMG 20171129 125713IMG 20171129 122231IMG 20171129 122946IMG 20171129 124043IMG 20171129 124047

Ieri, 26.02.2018, am continuat implementarea Proiectului Național ”Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Liceul Teoretic ”Eugen Pora” din Cluj Napoca.

           Întâlnirea s-a desfășurat în sala festivă a instituției de învățământ, în prezența a unui număr de cca. 70 de elevi, iar ca invitat a fost prezent fostul sportiv și actualul antrenor secund al U-BT Cluj Napoca, D-l. Dorin Pintea. 

           Dorin Pintea, multiplu medaliat la Campionatele Naționale la baschet le-a vorbit elevilor despre beneficiile și importanța de a practica, încă de la vârste fragede, sportul în toate formele ei de manifestare.

            Noi, DJST Cluj, mulțumim atât lui Dorin Pintea cât și conducerii Liceului Teoretic ”Eugen Pora” pentru că au făcut posibilă desfășurarea acestei activității în cadrul Proiectului Național ”Campionii României în școală, liceu și universitate”.

IMAG0318IMAG0320IMAG0328IMAG0334

Peste 80 de elevi s-au întâlnit cu sportiva RODEAN ANA, atletă specializată în probele de marș, multiplă campioană națională și balcanică, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 și la Campionatul Mondial de  Atletism de la Londra 2017.

             DJST Alba, reprezentată la eveniment prin domnul Susa Dan, a acordat diplome de merit pentru contribuția adusă la promovarea programului CAMPIONII ROMÂNIEI în județul Alba domnilor profesori GROZAV VASILE, WAINBERG PETRE,  DANCIU CLAUDIU, BOTH FRANCISC şi BOIAN DANIEL, directorul şcolii.

 IMAG0317IMAG0332IMAG0336IMAG0344