DJST Salaj a derulat o noua actiune din programul de promovare a sportului "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala din Marca.

A participat fosta mare handbalista Valeria Motogna, care a prezentat celor peste 60 de elevi prezenti importanta sportului. 

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a derulat astazi 29 martie o noua actiune de promovare a sportului din cadrul programului "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala "Petri Mor" Nusfalau.

Invitata DJST Salaj a fost fosta mare handbalista Valeria Motogna, care le-a vorbit celor peste 150 de elevi despre sport si despre povestea ei de mare campioana.

Valeria a fost primita cu flori si cu aplauze de catre conducerea scolii si de catre elevii prezenti in sala de sport.

Multumim conducerii Scolii Gimnaziale din Nusfalau pentru buna primire si pentru buna organizare a acestui eveniment.

 

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a organizat in data de 16 martie 2018 o noua actiune din cadrul programului "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala din Borla. Au participat cca 90 de elevi din clasele V-VIII.

Invitat din partea DJST Salaj a aceasta actiune a fost presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, fostul mare arbitru FIFA, actualmente observator de liga I - Ioan Onicas.

A fost o intalnire frumoasa in care Ioan Onicas le-a vorbit elevilor despre sport si despre importanta practicarii sportului.

Vom continua aceste actiuni in cat mai multe unitati de invatamant din judetul Salaj.

DJST Salaj a ajuns la a 10-a actiune din cadrul programului "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala "George Cosbuc" din municipiul Zalau.

Invitata directiei a fost fosta mare handbalista Valeria Motogna care a discutat cu elevii prezenti despre sport si despre educatia fizica.

Au participat toti cei 65 de elevi din clasele gimnaziale ale Scolii "George Cosbuc" Zalau.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a implementat din nou programul "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala Hereclean. Invitata noastra a fost fosta mare handbalista Valeria Motogna, sportiva care a fost port-drapelul delegatiei Romaniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2008 de la Beijing.

Au participat toti elevii claselor I-VIII din cadrul Scolii din Hereclean, iar sportiva le-a vorbit despre sport, despre importanta practicarii sportului si despre povestea ei de mare campioana.