Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj continua si in luna martie 2018 sa sprijine financiar mai multe competitii sportive aflate in Calendarul Sportiv Judetean 2018, printre care amintim:

- Campionatul National de Cros de la Zalau, categoria de varsta juniori, cadeti I si II;

- Cupa Martisorului la tenis de masa;

- Cupa Jandarmeriei - polisport;

- Cupa 8 Martie la tenis de masa;

- 12 competitii la ONSS si Gimnaziada (ciclul primar, gimnazial si liceeal).

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj continua implementarea programului "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" la Scoala Gimnaziala "Simion Barnutiu" din comuna Bocsa.

Invitatata noastra a fost fosta mare handbalista Valeria Motogna, sportiva care a fost port-drapelul delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 sportiva care a fost de 8 ori campioana nationala atat cu HC Zalau, cat si cu Oltchim Ramnicu Valcea.

 

DJST Salaj a acordat o diploma de excelenta pentru rezultate deosebite obtinute in anul 2017 sportivei care practica tenisul de performanta la Palatul Copiilor Zalau - Ioana Lung.

Pe parcursul anului 2017 a participat la 19 turnee, iar 10 dintre ele au fost castigate si la celelalte 9 s-a clasat pe podium.

Diploma a fost acordata de catre directorul executiv al DJST Salaj Adrian Farcas.

Speram ca Ioana Lung sa devina viitoarea "Simona Halep".

Felicitari si mult succes in continuare!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj a fost partenera Asociatiei Cavalerii din Zalau si Primariei municipiului Zalau in organizarea editie a XIV-a a traditionalei competitii "Memorialul Radu Gog".

DJST Salaj a acordat la finele intrecerii premiile pentru echipele castigatoare.

Felicitari tuturor participantilor!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj este partener si sustine financiar si in acest an, la fel ca si in anii precedenti Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (ONSS) si Olimpiada Gimnaziilor (OG), competitie derulata de catre Inspectoratul Scolar Judetean Salaj in perioada 23.01 - 17.04.2018.

Competitia este structurata pe 31 de actiuni la 15 discipline sportive, se va derula in mai multe sali de sport de la anumite institutii de invatamant din judetul Salaj, va avea aprox. 8.000 de elevi participanti din ciclul primar, gimnazial si liceeal.

DJST Salaj va acorda toate premiile constand in diplome, plachete, trofee si cupe.