Federația Română de Modelism, la cei 49 de ani de existență și funcționare oficială, are în prezent 47 de membri afiliați și un număr de 700 de sportivi legitimați, înregistrați în Registrul Național al Sportivilor administrat de Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

Este singura structură sportivă de interes naţional din România, înfiinţată cu avizul expres al Ministerului Tineretului şi Sportului, care este autorizată să organizeze, coordoneze şi să controleze toate activităţile sportive de modelism şi anume aeromodelismul, navomodelismul, automodelismul şi rachetomodelismul, aşa cum sunt prevăzute şi descrise în regulamentele federaţiilor internaţionale.

In calitate de membru afiliat, Federaţia Română de Modelism recunoaşte şi aplică în activitatea sa statutele şi regulamentele următoarelor federaţii internaţionale pentru ramurile sportive de modelism subordonate:

  1. Federaţia Aeronautică Internaţională –A.I. si Comisia Internaţională de Aeromodelism – C.I.A.M. pentru ramurile sportive aeromodelism şi rachetomodelism.
  1. Organizaţia Mondială pentru Navomodelism şi Sportul cu Navomodele – A.V.I.G.A., pentru ramura sportivă navomodelism.
  1. Federaţia Europeană de Automodele Radiocomandate – F.R.A. şi Federaţia Europeană pentru Modele de Automobil – F.E.M.A. pentru ramura sportivă automodelism.

Activitatea federației noastre este foarte prolifică, organizând în fiecare an peste 150 de campionate naționale, campionate și cupe europene și mondiale, dar și participând la cele organizate în afara țării, competiții la care sportivii noștri obțin în fiecare an zeci de medalii, astfel devenind campioni europeni.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al federației.

Data nașterii: 09 iunie 1954 Localitate: Constanța Județ: Constanța Performanțe…
Data nașterii: 13 martie 2000 Localitate: Medgidia Județ: Constanța Performanțe…
CIOSU DANIEL 23 aprile 1973 Galați Multiplu Campion Național și…
Data nașterii: 17 decembrie 1956 Localitate: Timișoara Județ: Timiș Performanțe…
Localitate: Timișoara Județ: Timiș Performanțe sportive:  Multiplu Campion National și…
Data nașterii: 17 februarie 1986 Localitate: Galați Județ: Galați Performanțe…
Data nașterii: 20 noiembrie 2000 Localitate: Vaslui Județ: Vaslui Performanțe…
Data nașterii: 11 mai 1965 Localitate: Brăila Județ: Brăila Performanțe…